Greyt logo

Workshop OGSM

Dit steek je op van onze workshop:

Tijdbesparend
Ontdek in 2 uur tijd hoe je een haalbaar businessplan ontwikkeld op 1 A4.
 
Inzicht & overzicht
Zie met eigen ogen hoe je plannen overzichtelijk worden.
 
Concrete acties
Zie precies waar je acties liggen én bij wie. Krijg de rest van je organisatie mee.

Wat we gaan doen tijdens deze workshop?

De OGSM. 
45 min.

De pressure cooker. 45 min.

De resultaten.
30 min.

In het eerste uur bespreekt Martijn het model en de methode. Hoe steekt een OGSM precies in elkaar en hoe pas je het toe? Aan de hand van eigen klantcases geven we interessante en inspirerende voorbeelden.  

Op snelkookwijze gaan we gezamenlijk aan de slag met de invulling van de eigen OGSM. Alle punten uit het eerste uur verwerk je hier. Door 'pressure' toe te voegen wordt je gedwongen om eerlijke en haalbare plannen te maken.  

In het laatste half uur van de workshop bespreken we gezamenlijk de resultaten van ieders OGSM. Martijn geeft feedback op ieders plan. 

Greyt Nederland BV  © Copyright 2018

Laat hier je gegevens achter en reserveer je plaats.

PLAATS RESERVEREN

MELD JE AAN

1
2
3

Leer in 2 uur een haalbaar & overtuigend businessplan maken op 1 A4"

Webinar: over onze workshop

Op woensdag 10 oktober 2018 geeft Martijn een webinar van een half uur waarin hij vast kort uitlegt wat je van de workshop kunt verwachten. Het webinar is live, je kunt niet alleen je vragen stellen maar ook in contact komen met gelijkgestemden. Deelname is net als de workshop gratis!

Meld je hier aan: 

https://webinar.greyt.nl/ogsm-jouw-businessplan-1-a4/

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is van meeste waarde voor ondernemers en directeuren waarvan de onderneming rond de 10fte telt. Dit laatste is niet noodzakelijk, maar wij weten uit ervaring dat een OGSM in deze samenstelling de meeste waarde biedt. 

Veelgestelde vragen

Moet ik al iets op papier hebben staan?
Het is niet noodzakelijk om al plannen uitgeschreven te hebben, wel moet je hoofddoel voor 2019 helder zijn. Dit geeft al een goed startpunt voor het maken van de OGSM. 

Kan ik deze workshop met collega's volgen?
Dat kan zeker, zolang het interessant genoeg is voor die collega. Je co-founder of businesspartner bijvoorbeeld. Leuk als jullie samen komen sparren!  

RESERVEER HIER JE PLAATS

Locatie
CIC Rotterdam
Stationsplein 45, 4e etage
3013 AK Rotterdam

Datum & tijd
Woensdag 17 oktober | 09:30 - 11:30

Plaatsen
Max. 10 deelnemers

Deelname
Gratis!

PRAKTISCHE INFO

Over de trainer

Martijn Wassink geeft de workshop OGSM. Hij is de oprichter van Greyt en binnen deze rol ook financieel sparringpartner voor een grote groep ondernemers. Martijn zijn kwaliteiten liggen met name op het proces- en strategische vlak. Hij kan uitstekend in kaart brengen welke besluiten wat voor impact hebben op een organisatie. Daarnaast is Martijn een creatieve denker en weet hij welke wegen een ondernemer moet bewandelen om zaken voor elkaar te krijgen.

Martijn Wassink
Oprichter van Greyt

Er staat momenteel geen nieuwe workshop gepland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer we een nieuwe datum hebben voor deze workshop? Schrijf je via deze pagina dan alvast in. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN
Fix the following errors:
Hide