Greyt logo

Workshop

Een (business)plan dat werkt!

Wat steek je op van onze workshop?

Inzicht
Veruit de allerbelangrijkste. De OGSM methode ‘dwingt’ je als het ware om je plannen op 1 A4 te krijgen. Hierdoor merk je al heel snel welke ideeën afvallen, en op welke ideeën de nadruk komt te liggen. 

Tijdbesparing 
Hoe vaak heb je niet al een begin gemaakt met je plannen en ideeën op te schrijven om er vervolgens niets meer mee te doen? Precies. Deze workshop geeft jou concrete handvatten mee om écht zelf aan de slag te gaan. 

Concrete acties 
Na deze workshop heb je al snel inzichtelijk wie je binnen je organisatie mee moet krijgen, en waar je acties liggen. 
Want niemand krijgt in zijn eentje een plan van de grond.

Greyt Nederland BV  © Copyright 2018

PLAATS RESERVEREN

De workshop van 4 december zit vol! Deelnemen is niet meer mogelijk!

Laat hier je gegevens achter en reserveer alvast je plaats voor de volgende workshop. Zodra de nieuwe datum bekend is ben jij als eerste op de hoogte!

MELD JE AAN

1
2
3

Leer in 2 uur tijd een haalbaar & overtuigend businessplan maken op 1 A4

Vast een sneak preview van onze workshop?

Op dinsdag 27 november (10:30 - 11:00 uur) geeft Martijn een sneak preview van onze workshop via een webinar. 
Het webinar is live, je kunt dus gelijk je vragen afvuren. In max. 30 minuten vertelt Martijn je waarom de meeste plannen bij voorbaat niet werken en wat de 5 grootste knelpunten zijn bij het maken van plannen. Ook geeft hij je 3 tips mee voor een ‘plan dat werkt’; de ideale voorbereiding voor de workshop! Deelname is net als de workshop gratis.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is van meeste waarde voor ondernemers, directeuren, managers en afdelingshoofden die aan de slag willen met praktische plannen. Greyt is van meeste waarde voor organisaties die willen groeien en verbeteren. Maar in de basis is deze workshop voor iedereen die af wil van pagina’s dikke jaarplannen waar niets mee gedaan wordt. Of je die doelstellingen nu zakelijk of privé wil bereiken. 

Veelgestelde vragen

Moet ik al iets op papier hebben staan?
Het is niet noodzakelijk om al plannen uitgeschreven te hebben, wel moet je hoofddoel voor 2019 helder zijn. Dit geeft al een goed startpunt voor het maken van de OGSM. 

Kan ik deze workshop met collega's volgen?
Dat kan zeker, zolang het interessant genoeg is voor die collega. Je co-founder of businesspartner bijvoorbeeld. Leuk als jullie samen komen sparren!  

RESERVEER HIER JE PLAATS

Locatie
CIC Rotterdam
Stationsplein 45, 4e etage
3013 AK Rotterdam

Datum & tijd
Dinsdag 04 december
09:30 - 11:30 uur

Plaatsen
Max. 10 deelnemers per workshop

Deelname
Gratis!

PRAKTISCHE INFO

Over de trainer

Martijn Wassink geeft de workshop OGSM. Hij is de oprichter van Greyt en binnen deze rol ook financieel sparringpartner voor een grote groep ondernemers. In de afgelopen jaren heeft Martijn vanuit Greyt tientallen organisaties geholpen met hun strategie en groei, mede dankzij de OGSM methode. Martijn zijn kwaliteiten liggen met name op het proces- en strategische vlak. Hij kan uitstekend in kaart brengen welke besluiten wat voor impact hebben op een organisatie. Daarnaast is Martijn een creatieve denker en weet hij welke wegen een ondernemer moet bewandelen om zaken voor elkaar te krijgen.

Martijn Wassink
Oprichter van Greyt

AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP

Beste ondernemer,


Ben jij nog steeds aan het worstelen met je businessplan? Zitten de ideeën in je hoofd maar krijg je ze maar moeilijk op papier? Vind je het lastig om mensen in je organisatie mee te krijgen? Of zoek je een manier om je investeerders en financiers te overtuigen van je plannen?


Voor alle bovengenoemde vragen is een oplossing! Namelijk, de OGSM methode. Een methode die ervoor zorgt dat jij een praktisch businessplan maakt dat eenvoudig, concreet en haalbaar is. 
En dat op slechts 1 A4! 

AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP

In onze 2 uur durende workshop geven we jou de basis mee van de OGSM methode en gaan we in een interactieve sessie aan de slag met deze techniek. 

Zo leer je een concreet en haalbaar businessplan maken dat werkt én overtuigt!

Toegang tot een interactieve OGSM sessie met andere ambitieuze ondernemers
De Greyt OGSM & SWOT templates en handout van de presentatie
Koffie & thee voor cafeïne behoefte is inbegrepen
Ook na de workshop antwoord op je vragen van Martijn

De workshop van 4 december zit vol!

Reserveer alvast je plaats voor de volgende workshop

Deelname is gratis!

Let op: vol = vol

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

We gaan je bekend maken met de methodiek. We pluizen alle onderdelen uit (Objectives, Goals, Measures & Strategies) en nemen je aan de hand van ons eigen voorbeeld mee in de werkwijze. 

We gaan gezamenlijk aan de slag met een praktijkvoorbeeld. We leren van elkaars ideeën, inbreng en inzichten. De sessie in interactief. 

Het laatste gedeelte staat in het teken van reflectie. Wat hebben we precies geleerd, en waar zijn we wijzer geworden? Martijn deelt belangrijke insights.

Meld je aan en ontvang:

Kan ik na het volgen van de workshop gelijk aan de slag?
Ja, maar let op: na het volgen van deze workshop schud je niet gelijk een gehele OGSM uit je mouw. Deze workshop geeft je wel een belangrijke basis. Het plannen van je strategie neemt simpelweg tijd in beslag. Niet alleen bij jezelf, ook bij de rest van de mensen die je mee moet krijgen in het plan.

Aanmelden voor het webinar
Fix the following errors:
Hide